Simetra - handgemaakte kleding: on demand!

Zoek je handgemaakte kleding die je online kunt kopen? Bij Simetra bied ik kleurrijke handgemaakte kleding aan via de webshop. Kies een ontwerp uit, een maat en van welke stof het gemaakt moet worden, en ik ga direct aan de slag!

Bij de traditionele manier van kleding produceren wordt er een grote oplage gemaakt van een gestandaardiseerd kledingstuk, dat in de lagelonenlanden in elkaar wordt gezet, om vervolgens de lange reis naar Nederland te maken. Als deze kleding niet verkocht wordt, wat gebeurt er dan mee? In sommige gevallen wordt niet verkochte kleding gewoon vernietigd.
Ik produceer deze bijzondere kleding volgens het on-demand-concept. Dit betekent dat je bij het bestellen van de kleding kunt kiezen uit model, stof en maat. Pas als het kledingstuk besteld is, ga ik het maken.

Ben je benieuwd geworden?
Neem eens een kijkje in de shop!


Bodywarmer Simetra handgemaakte kledingArmband Simetra handgemaakte kledingBontjas Simetra handgemaakte kledingbodywarmer Simetra handgemaakte kledingketting Simetra handgemaakte kledingjasje Simetra handgemaakte kledingarmband Simetra handgemaakte kledingMouwloos jasje Simetra handgemaakte kledingketting Simetra handgemaakte kledingmouwloos jasje Simetra handgemaakte kledingblauw jasje Simetra handgemaakte kledingketting Simetra handgemaakte kleding