Ollopa - orthomoleculair coach

Als je langdurig ziek bent, en je hebt al allerlei behandelingen geprobeerd die niet het gewenste resultaat hadden, voel je je moedeloos of misschien wel wanhopig. Hoe moet je verder hiermee? Hoe moet je dit probleem ooit oplossen? Je hebt van alles geprobeerd, maar het lijkt allemaal niks te veranderen aan je gezondheid. Ik ken dat probleem maar al te goed.
Als orthomoleculair coach help ik je weer op weg, geef ik nieuwe perspectieven op het probleem en ondersteun je in de zoektocht naar een oplossing. Ik heb orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd, maar ik kies er bewust voor om mezelf orthomoleculair coach te noemen in plaats van orthomoleculair therapeut.
Ik denk dat het belangrijk is dat patiënten zoveel mogelijk zelfredzaam worden op het gebied van geneeskunde. In mijn coaching werk ik daarom met je aan meer bewustzijn over jezelf en hoe gezondheid werkt in de praktijk. Ook vind ik de financiële kant belangrijk. Als je je eigen zorg moet betalen, mag het allemaal niet te duur worden. Ook help ik om je meer begrip te geven van datgene wat je zelf merkt, en wat de samenhang is tussen verschillende ziektes of klachten die je ervaart.

Wil je hier meer over weten?
Kijk even op www.ollopa.nl

Ollopa orthomoleculair therapeut