Coaching en Les

Coaching voor (uitzonderlijk) hoogbegaafden

Veel hoogbegaafden, en zeker uitzonderlijk hoogbegaafden, lopen op een zeker punt in hun leven vast op één of meerdere gebieden. Ik bied coaching aan voor deze unieke groep mensen, om weer uit deze situatie te komen. Hierbij combineer ik het bewust inzetten van jouw talent met een bewustwording van gezondheid. Iemand die hoogbegaafd is, neigt een groot probleemoplossend vermogen te hebben, maar kan dit vaak niet inzetten vanwege gezondheidsproblemen. Er is in mijn visie geen verschil tussen lichaam en geest. Hierdoor beschouw ik psychische problemen ook altijd als lichamelijke problemen. In de coaching wordt je dus ook bewuster van hoe je lichamelijke gezondheid je probleemoplossend vermogen en je flexibiliteit be
ïnvloedt.
Ik ben bekend met de RCCX theorie en heb er ook ervaring mee. Verder heb ik verstand van hooggevoeligheid en voedselovergevoeligheid.
Heb je interesse? Neem even contact op voor meer informatie via info@florakoene.nl.

Tarief:

€ 80 - per uur


———————————————————————————————————————————————

Compositieles en kunstles

Ik bied ook muziek-compositieles aan. Waarin ik je leer hoe je muziek of liedjes schrijft. Ik leer je hoe je je eigen werkwijze hierin vindt en hoe je je eigen unieke stijl ontwikkelt. Of je nu klassieke muziek wilt schrijven of pop of iets heel anders, ik begeleid je in je ontwikkeling tot een bekwaam componist.
Schrijf je liever geen muziek maar wil je jezelf ontwikkelen in een ander medium? Ik geef ook kunstles. De vorm en het materiaal zijn helemaal vrij hierin. Ik geef geen technische lessen over specifieke kunstvakken, maar begeleid je op creatief vlak, zodat je je verder kunt ontwikkelen en je eigen stem vinden.
Interesse? Neem even contact op voor de mogelijkheden via info@florakoene.nl.

Tarief:

€ 60 - per uur

———————————————————————————————————————————————

Schrijfcoaching

Altijd al een boek willen schrijven? Of wil je je verder ontwikkelen als schrijver? Neem schrijfcoaching en ontwikkel je eigen schrijfstijl! Als schrijfcoach lees ik stukjes van wat je schrijft en ga samen met jou kijken naar wat je graag zou willen leren of waar je beter in wilt worden. Vervolgens duiken we samen in het onderwerp (zoals bijvoorbeeld dialogen, of het plot) en werken we aan het ontwikkelen van deze vaardigheden. Dat kan middels opdrachten of juist zonder opdrachten als je dit fijner vind. Ook kunnen we kijken naar welke doelen je hebt met het schrijven. Doe je dit puur voor jezelf of wil je uiteindelijk een boek uitgeven? Wil je dit via een uitgever doen of juist helemaal zelf? En hoe doe je zoiets dan? Ook voor dit soort aspecten van het schrijversvak is aandacht.
Interesse? Neem even contact op voor de mogelijkheden via info@florakoene.nl.

Tarief:

€ 60 - per uur